Zip-Line i Victoria Falls på egen risiko!

Tror jammen jeg har nominert meg til «gale kvinners» idrettsmerke.

Ikke visste jeg at Victoria Falls er tilrettelagt for ekstremsport! Selvfølgelig måtte jeg starte min karriere som smågal, halvgammel kvinne langt hjemmefra.

Det er jo det som er skikkelig sikkert! Norske sykehus er jo bare oppskrytt. Jeg sjekket selvfølgelig at kontoret var «up to date» og at det var parkeringsmuligheter utenfor. Legg merke til den fantasifulle oppmerkingen av plasser og hvor fullt det var med kunder!

Litt flink var jeg jo!

Joda, jeg var faktisk flink, for jeg tok ikke strikkhopp og ikke var jeg med på rafting heller. Hoppet også elegant over The Georg Swing og cable slide! Ikke valgte jeg Vic Falls Canopy Tours. Den besto av en kombinasjon av mange fantastisk usikre elementer som er et nettverk av slides, trails and rope bridge walkways. Sikkert et eldorado for ekstremsportens venner.

Tilbudet om å dykke med krokodillene står fortsatt ved like.

Adrenalinkikket kom uansett! Følte meg «høy» i et par timer etterpå. Før selve hoppet skalv bena som aspeløv! Etterpå var jeg i ekstase.

En fantastisk deilig følelse å ha gjennomført, noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg er nok bittelitt stolt av meg selv.

Det stemmer på en prikk at de gale har det godt!

video:zip line

Her er beviset på at de gale har det godt!

Parkeringsplassen!

Kontoret!

 

 

2 kommentarer

Anne Lene Nilsen

24.09.2014 kl.20:30

wow!

Knotmerr

24.09.2014 kl.20:35

Anne Lene Nilsen: Wow er helt klart ordet ja! Kanskje med fem o'er... ;)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits