SMERTESTILLENDE ER LUKSUS!

Livet er for kjipt!

Livet er ikke bare en dans på roser og heldigvis for det. Hva skulle vi da ha lært? Da hadde vi ikke lært å sette pris på det som er godt heller.

Joda, livet kunne vært både bedre og lettere for mange av oss. Det er ikke alltid lett å vende det gode kinnet til og håpe det beste. For noen går det galt. Riktig galt.

Selvfølgelig er både penger og sykdom svært så ujevnt fordelt, men hvor ligger egentlig rikdom og lykke? Vi er mange som går rundt med sykdommer som ikke nødvendigvis synes, men er ikke det egentlig bra?

Jeg hadde satt svært liten pris på å bli behandlet som handikappet hvert minutt hver dag, jeg er jo meg. Se, der kommer fru Artrose! Nei, er det fru Tinnitus som kommer? Hyggelig å hilse på deg fru Skoliose!

Nei takk, et er bare i korte vonde øyeblikk jeg ønsker å være sykdommen min.

Joda, det er mange som ikke forstår hva hver enkelte sliter med, men skal man forvente at alle setter seg inn i alle de forskjellige sykdommer/plager som andre har? Det er jo så uendelig mye å ta av.

Jeg kjenner også at medfølelsen min stiger når noen feiler ting jeg vet hva er. Enklere det! Jeg har jo ikke mangeårig legeutdannelse.

Vi er alle oss selv nærmest, både de med sykdom og de uten. Ingen av oss er verdens sentrum. Vi er alle kun mennesker som ønsker å ha det så godt som mulig.

Jeg mener ikke at vi ikke har noen verdi eller at vi ikke fortjener et godt liv. Livet er og blir uansett svært lite rettferdig. Vi er alle vår egen lykkes smed.

Vi må henge oss på de gode øyeblikkene, se de de små verdiene i livet med store øyne. Verden er full av øyeblikk som vi lett overser.  Når det kommer til stykket er de små gode ting/øyeblikk uendelig mange!

Selvfølgelig er det lov til å gråte, hyle ut sin smerte og knytte neven mot himmelen, men vi kan ikke gi opp i lengden.

Da er det over! Kanskje et litt annet perspektiv på livet kan gjøre susen?

Derfor er jeg glad for at jeg bor i Norge og ikke Zimbabwe. Der har de fleste ikke råd til lege eller medisiner. Smertestillende midler er ren luksus. Der får de tårer i øynene av glede over en halv tube Colgate tannkrem eller en cm. såpe på ei flaske.

Alle jeg snakket med levde med et smil i tragedier, som for meg var helt ufattelig. De aller fleste spiste maisgrøt tre ganger om dagen, og det var det. Ikke rart gjennomsnittlig levealder ligger på rundt 50 år og spedbarnsdødeligheten på nærmere 40 %.

Det var lett å kjenne at egne problemer minsket i takt med alle opplysningene jeg fikk, og alt jeg så. Stolte mennesker som sover i «hus» på natten som ikke hadde dugd som utedo her engang. Allikevel kommer de ut om morgenen uten en flekk på klærne, med press i buksa!

96 % arbeidsledighet gjør sitt i dette fattige vanstyrte landet.

Jeg så flotte rakryggede kvinner på gaten som bar veska si med hele armen under som støtte, fordi den var så hullete i bunnen at innholdet kunne falle ut. Hvor mange vesker har du?

Kvinner, hvor tærne grep rundt sko-kanten, for ikke å skli ut av skoene da de gikk. Stoltheten har de beholdt! Beundringsverdig!

De som bor i Zimbabwe er som jordbærplanter.

De gir aldri opp!

 

Slik bodde de noe bedre stilte!

Enda et eksempel på en bolig for de som klarte seg greit.

De runde husene er kjøkken og står stort sett for seg selv. De færreste har kjøkken inne. 

Jordbærplanter gir ikke opp!

 

 

5 kommentarer

30.09.2014 kl.11:38

Du setter ting i perspektiv Gunn. Veldig bra 😊

Knotmerr

30.09.2014 kl.12:06

Anonym: TUSEN TAKK! :)

Christina Memic

30.09.2014 kl.23:31

så fin blogg du har! vist du har lyst kan du ta en titt på min blogg:P

Knotmerr

30.09.2014 kl.23:33

Christina Memic: Tusen takk! Det skal jeg gjøre! :)

01.10.2014 kl.11:04

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits