HVOR LENGE ER LITT?

Nå river jeg snart av meg håret! Pc -problemer er ikke gøy!

Jeg er ikke helt typen som gir meg ved første korsvei, men nå kjenner jeg tålmodigheten min renner ut i sanden.

Min Windows 7 vil ikke spille på lag med meg. Jeg vet jo at man ikke skal ha to virusprogrammer på pc-en samtidig! Så jeg forsøkte å slette uønsket program, men nei da, det har flyttet på seg til et annet sted på pc-en. Etter masse om og men fant jeg rømlingene igjen på C disken selvfølgelig. Jeg fant avinstallere- linjen i AVG mappen og trykket. Nå aner jeg ikke om den er borte, for det står fortsatt AVG der inne, men ingen linje hvor jeg kan avinstallere lenger. Milde!

De programmene jeg fant på ønsket og normalt sted, ville heller ikke la seg slette. Fikk bare beskjed om å vente til forrige program var fjernet.

Så oppdaget jeg at maskinen ikke oppdaterte programmer. Vel, jeg gikk inn for å laste ned Microsoft Fix it. Der sto det plutselig vent litt! Jeg ventet litt i 30 minutter. Ingenting skjedde. Hvor lenge er vent litt?

Så gikk jeg inn på Systemvedlikehold og trykket på «oppdager problemer» hjelpen. Følte meg ganske flink, og boksen som normalt viser en grønn strek når den laster startet. Jippi, tenkte jeg.

Vel, den sto fortsatt og blafret grønt etter jeg hadde vært i dusjen! Ingen grønn strek som fylte seg opp på linjen. Det kom overhodet ingen tegn på at den gjorde noe annet enn å stå og blafre med en rask grønn skygge.

Jeg trykket videre!

Så kom det opp at jeg kunne slette noe som ga meg treg oppstart. Egentlig hadde jeg aldri tenkt på at jeg hadde treg oppstart, men ok. Hvis den er treg så bør jeg jo gjøre noe med det. Det kom opp en boks med forslag om hva jeg kunne slette.

Fantastisk! Hvis du ikke bruker dette kan du bare slette sto det! Vel, se selv på bildet under! Hvordan kan lille meg vite om jeg trenger å ha dette på pc-en? Aner ikke om jeg bruker de jeg da!

Det var ikke angst som gjorde at halsen snørte seg sammen, men irritasjon. Jeg har fortsatt friskt i minne at jeg slettet lydkortet. Det tok tre dager før jeg fikk lastet det ned igjen.

Jaja?. Jeg kommer aldri til å påstå at jeg er flink med Pc'er.

Da bestemte jeg meg for å ta tak i hovedproblemet mitt. Printeren ville ikke virke på trådløs. Den sto som frakoblet på Pc-en, selv om printeren viste at alt var i orden på egen testside.

Jeg trykket i vei og fikk stadig beskjed om at dette vil ta noen minutter. Joda det tok noen minutter! Fem timer etterpå, fårikålen var ferdig kokt og fortært. Da fant jeg et sted som IKKE fortalte meg at jeg skulle vente noen minutter! Jeg klarte det!

Hvor lenge er noen minutter sånn egentlig?

Mektig stolt av meg selv bakte jeg eplekake! Det tok 35 minutter nøyaktig og meget lettere å forholde seg til.

Fortsatt kan ikke pc-en min logges av ved å trykke med musepeker. Den må slås av på av/på knappen?. Holdes inne i fem sekunder og irritere nesten vettet av meg!

Nå er jeg skikkelig lei!

 

HJELP!

 
6 kommentarer

03.10.2014 kl.13:05

Ikke riv av deg flotte håret da, :-) mot

Knotmerr

03.10.2014 kl.13:14

Anonym: Hahaha.... Det tynnes etter jakten på pc løsninger! ;)

annebe

03.10.2014 kl.13:39

Syns du er flink som forsøker jeg, plunder med pc er noe av det værste jeg vet..blir å ringe eller få en av "gutta"til å komme å ordne det...

Fårikål og eplekake derimot, det liker jeg :) :)

Knotmerr

03.10.2014 kl.13:55

annebe: Ja, det er jo det enkleste å ringe, men da tar det ofte litt tid før hjelpen kommer! Jeg skal gjerne ha alt gjort i går! ;)

03.10.2014 kl.19:56

Angående håret, snu de 3 siste bokstavne

Knotmerr

03.10.2014 kl.22:56

Anonym: Er gjort! ;)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits