TANNBØRSTESKREKK!

Ikke le! Dette er virkelig ikke noe å le av.

Denne skrekken har kommet snikende.  Gjennom erfaring har skrekken min fått utvikle seg i mange år. Før var det veldig enkelt, helt til jeg forsto hvilke traumer en liten tannbørste kunne føre til.

Hvis dere tror, som jeg en gang trodde, at en tannbørste symboliserer rene tenner med medfølgende kyssing og kos, så må dere nok revurdere dette dere også. Noen forbinder sågar en tannbørste med kaffe på senga og evig lykke.

Jeg har til og med møtt de som tror at en nyoppdaget tannbørste til på badet, er forbundet med god sex til evig tid, hus og hjem med en påfølgende lykkelig barneskokk.

Noen forbinder også en tannbørste som plutselig dukker opp på badet med kjærlighet, trygghet og kirkeklokker. Ja, faktisk en livsseier!

Jadda!

Har dere lest skilsmissestatistikken?

Tro meg! En tannbørste er roten til alt ondt. Starten på enda en traumatisk periode i ditt liv. Kort eller lang, så vil denne perioden også sette spor. Tro ikke at du slipper unna!

Spiller ingen rolle om det er en elektrisk tannbørste eller en liten uskyldig tannbørste fra Colgate. Til og med billige tannbørster fra Nille gjør samme skade.

Hvordan du enn snur og vender på det, så er det ganske enkelt slik. Når din nyoppdagete venn legger igjen tannbørsten sin på badet ditt, så er du rett og slett fortapt!

En tannbørste er nok bra til å forebygge hull i tennene, men ellers er det en liten tilsynelatende uskyldig styggedom. Tro meg!

Jeg snakker av erfaring!

 

Banna bein!Så tilsynelatende uskyldige! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits