FROSK I DUSJEN!

Utedusjene var rett og slett helt herlige. Et svært så godt alternativ da strømmen inne stadig gikk, og tilgangen på varmt vann var deretter.

Litt vanskelig å stille på riktig temperatur, men etter hvert fikk jeg "teken" på det. Jeg fant fort ut at det var smartest å dusje før solnedgang, spesielt etter at det dukket opp frosk i dusjen. Jeg hadde jo ikke lyst til å tråkke på de søte små!

Dette hadde seg jo slik at da vi satte på dusjen ble det vell mye vann i røra, så frosken kom opp for luft! Reisefølget mitt Tine var den første som oppdaget det. Hun så bare et hode som kom opp av hullet i gulvet. Hun ropte navnet mitt og kom med noen merkelige lyder helt til hun oppdaget et det ikke var en slange.

Dessverre var det ingen av oss som pleide å ha med kamera i dusjen!  ;)

Det hjalp jo ikke akkurat på at sjefen fortalte at en form for øgle, hadde slått bena under ham på terrassen, i det hvite huset ved siden av dusjene.

Hva som befant seg i mur-gulvet sånn ellers, har jeg ikke tenkt til å ofre en tanke. Ei heller hva slags kryp som levde i bambusveggene rundt dusjen.

Av og til må man bare rett og slett late som man hverken kan se, eller vet noen ting i det hele tatt.

Målet helliget alle tanker!

 

Om jeg ikke ble ren, så luktet jeg i hvert fall såpe!4 kommentarer

Malinshjerte

09.10.2014 kl.11:45

Morsomt med annerledes opplevelser :))

Knotmerr

09.10.2014 kl.12:03

malinshjerte: Ja, det krydde av slikt hver dag! ;)

annebe

09.10.2014 kl.19:22

Hadde ikke kosa meg noe særlig med en frosk i dusjen nei..men kanskje du burde gitt den ett kyss..mulig det var en prins...:) :)

Knotmerr

09.10.2014 kl.20:11

annebe: Hmm.. Der gikk jeg kanskje glipp av min eneste sjanse! Søren også! ;)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits