Dame «55» med nusselige babyføtter!

Jeg hater fotbad!

Selvfølgelig er det godt etterpå, men disse fotbadene, spesielt sliping av føttene tar kverken på armene mine. Dessuten er jeg i ferd med å bli så innmari langbeint. Etter som årene går blir jeg mer og mer langbeint. Nå rekker jeg snart ikke ned til gulvet lenger!

Fordelen med å bli langbeint er jo at jeg ikke lenger trenger å plage meg selv med høye heler på skotøyet mitt. Rett og slett, flatt og godt!

Problemet er kun den harde huden under føttene. Hvis jeg ikke får slipt bort den, vil jeg snart slippe såler på skoa også! Man skjønner jo at man må gå til drastiske tiltak når skoa først blir slitt på innsiden.

Nå tror jeg at jeg har fall funnet løsningen på hard hud under føttene. Den kostet i underkant 200,- kroner og jeg forventer underverker!

«Baby foot» heter produktet og bruksanvisningen var veldig enkel å forstå. Den var til og med på norsk.

Jeg satte av en time til selve behandlingen og nå må jeg vente i 14 dager før jeg ser ferdig resultat. Det luktet litt sterkt og føttene kjentes ut som de badet i gele (noe de også gjorde). Jeg fikk en litt uvanlig snørrete følelse rundt tærne!

Ellers gikk det greit, bortsett fra at jeg holdt på tryne på parketten. Plastsokkene var usedvanlig glatte, da jeg forsøkte å hente meg en kopp kaffe. Jeg så rett og slett ut som jeg hadde gjort på meg da jeg beveget meg mot kjøkkenet.

Problemet ble løst med et par raggsokker (str.44) på utsiden.

Etter en time med disse søte plastsokkene var det bare å vaske av føttene og tørke de som normalt. Den døde huden skal begynne å falle av om et par dager og pågå i 14 dager!!! Herlige skabbete 14 dager!

Skrekkscenariet er flass på de svarte sokkene mine! Flass skal liksom være på skuldrene!

Aner ikke helt hva jeg har i vente, men en dame på 55 år med nusselige silkeglatte babyføtter er jo ikke å forakte!

 

Veldig glad for at sommersandalene står innerst i skapet akkurat nå!

 

Nå er det bare å vente!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits