Nøttene til Audun!

Nøttene til Audun!

Slik er det på vår arbeidsplass!

Hver gang vi gikk forbi måtte vi kaste et blikk på disse nøttene. De var ikke spesielt store, heller litt i minste laget. Vel, de var større enn mandler!

Det tok ikke helt av på arbeidsplassen vår før vi så at nøttene ble befengt med fluer! Vi forsto jo at det var fuktigheten som tiltrakk fluene. Veldig spesielt!

Vi begynte å tiske og hviske i krokene. Dette var skikkelig rart. Jo mer vi pratet om det jo rarere ble det.

Noen av oss ble svært så opptatt av disse klumpene som liksom bare var der. Hvem er det egentlig som liker nøtter med bananfluer?

Hvem i all verden har til vane å legge nøttene sine i et glass vann på kjøkkenet? Det har alltid skjedd mye rart på vår arbeidsplass, men dette begynte å bli i overkant interessant. Det var faktisk ingen som ville vedkjenne seg å være eier av disse hasselnøttene.

De bare lå der i et glass vann og tiltrakk seg fluer. Fjernet vi dem, så kom det brått nye tilbake i en annen kopp!

Therese hang opp lapp og det funket.

Eieren av hasselnøttene meldte seg med et smil!

Da vi spurte ham hvorfor nøttene lå i vann, svarte han som så: Om du blautgjer hasselnettan, så greier kroppenen enklare å ta opp næringsstøffi. Han tilføyde også at det var utruleg godt!

Ja, vår svært hyggelig og dyktige nyansatte fra flotte Seljord hadde noe å lære bort. Jeg må tilføye at jeg digger dialekten hans. Ikke rart at Seljord kommune fikk prisen Årets nynorskkommune i år 2010 for godt språkleg arbeid.

 

Så nå legger vel snart alle kollegaene mine nøttene sine i bløt!2 kommentarer

tom

16.10.2014 kl.13:27

La oss håpe at de manlige pleierne for ha nøttene sine i fred. :-)

Knotmerr

16.10.2014 kl.15:40

tom: Jada, pleier å gå bra det! ;)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits