Trær gir deg styrke!

Jeg har alltid vært glad i trær. De er så robuste og sterke. Jeg elsker å stå med ryggen inntil kraftige trestammer, ønsker liksom å hente styrke.

Jeg lurer alltid på hva trærne har sett, når de står der i som stolte majesteter år etter år. Det er noe trygt og evigvarende ved et tre.

Her i Afrika skulle jeg virkelig ha visst hva trærne har sett! Kanskje jeg skal bli et tre i mitt neste liv? Et tre i Afrika som blir spist av elefanter!

Jeg vil i hvert fall bli et tre som blomstrer en gang i året! Da kan jeg stå der i all min prakt og skue utover landskapet.

Må være en deilig følelse å bli flottere og flottere for hvert år!

 

Vel, til å være tørke i Zimbabwe så var mange av trærne, som dere kan se av bildene, helt praktfulle!Dette treet ventet nok på regntiden. Bare fugleredene igjen! Falt litt for det!Dette treet var mye høyere enn hotellet.

Helt fullt av disse blomstene som var dobbelt så store som knyttneven min!Jacarandatre! Tiden i Zimbabwe ble kalt opp etter treet. Det var Jacarandatid!

Rødfargen på disse trærne varte i i ca. 14 dager. Det var de 14 dagene vi var der.

6 kommentarer

jizo

17.10.2014 kl.12:05

Så mange fine trær

annebe

17.10.2014 kl.12:13

...trær er flott...å her hjemme kan en følge med dem i de forskjellige årstidene :)...og de på bildene her var super vakkre...God helg <3

Knotmerr

17.10.2014 kl.19:49

annebe: Tusen takk! Ja, jeg er spesielt svak for flotte trær vinter som sommer. Trær som blomstrer på bar gren fasinerer meg.

Knotmerr

17.10.2014 kl.19:49

jizo: Ja, ikke sant! Tusen takk! :) Ha en flott kveld!

Nøttemannen

17.10.2014 kl.21:14

Godt sagt, takk fe fin påminning...Eg trur ikkje det eksisterar stygge tre :)

Knotmerr

17.10.2014 kl.21:25

Nøttemannen: Nei, i mine øyne er alle trær vakre! Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits