Ikke mobb!

Ikke mobb!

Briller er tingen! Joda, jeg ser dårlig. Før var jeg i hvert fall langsynt slik at jeg kunne skryte av at jeg så den minste ting klart på lang avstand. Jeg skrøt titt og ofte!

Nå bør jeg også ha et annet par briller når jeg ser på tv og kjører bil. Det holder ikke lenger med briller kun når jeg leser! Den tiden også over.

Da blir det et par briller til lesing og ett annet til kjøring og tv titting.  Enkelt? Nei, for når solen skinner da trenger jeg solbriller.

Se dette for dere i Afrika! Da hadde jeg ett par briller til å se sjiraffene langt unna, et annet par da jeg tok bilder og selvfølgelig solbriller når lyset ble skarpt.

Det var bare å skifte i en helvetes fart hver gang jeg trengte det. Løsningen var et par briller på hodet, det andre på øynene og et siste par i hånden.

Da jeg begynner å bli lett surrete grunnet alder og er overivrig av natur, gikk dette lett i surr!

Vurderer sterkt en øyeoperasjon, men venter på lotto gevinsten først!

I mellomtiden ser jeg ut som bildet under!

 

Ser dere et  grunnlag for mobbing her? ;)



2 kommentarer

Lise

22.10.2014 kl.20:09

Ser ingen grunnlag for og mobbe her nei : ) ser ikke poenget med og mobbe i det hele tatt :) Ønsker deg en riktig god kveld videre, kos deg masse med det du skal i kveld :)

Stikk gjerne innom bloggen min en tur og legg gjerne igjen en kommentar :)

Knotmerr

22.10.2014 kl.20:28

Lise: Sant nok, burde stått erting! Jeg blir ihvertfall erta skikkelig mye! ;)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits