Brunsnegler og rosa sløyfe!

Brunsnegler og rosa sløyfe!

Dette sto i statusen til en ung dame på Facebook: Jeg vet at ingen vil lese min status, men noen ganger, når jeg kjeder meg, pakker jeg meg inn i en sovepose, heller smør over meg selv og sklir rundt på kjøkkengulvet mens jeg utgir meg for å være en brunsnegle.

Jeg skrev så tøft i kommentarfeltet: Hahaha, hver sin lyst!

Kort tid etterpå kom det en privat melding på Facebook hvor det ble påstått at jeg var et «BRUNSNEGLE-OFFER»! Vedkommende fortalte at hun hadde tapt dette spillet og det hadde jeg også fordi jeg kommenterte utsagnet hennes.

Hvordan kunne jeg vite at jeg var med i spill? Jeg trodde bare vedkommende hadde en dårlig dag og pushet på med litt humor.

Frøkenen påsto bestemt videre at med mindre jeg ikke hadde mistet min humoristiske sans, måtte jeg legge ut samme påstand i egen status på Facebook. Dette for «brystkreft bevissthet». Vi er jo i rett måned for det sto det.

Over my dead body!

Min bekymring er heller om hun har en stige utenfor vinduet mitt!

 Ida Elise har du en stige?


Herlig liten slimete krabat!

Tja, med smør?

2 kommentarer

cassowary

25.10.2014 kl.02:11

Leken sovepose ;)

Knotmerr

25.10.2014 kl.10:54

cassowary: Hehe....Passet bra til det jeg skrev! :)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits