Minigris, Trultegris og Gisse!

Årets bursdagsgave!

Heldigvis fant jeg den, plutselig bare lå den der foran meg i en kurv. Snapp, bort til kassa og en god latter var reddet.

Lille Gisse som gryntet når du trykket ham på magen, ble med meg hjem. Han fikk det fineste papiret jeg hadde, og måtte ligge i et skap til dagen for overrekkelse kom.

For ordens skyld så fikk bursdagsbarnet en annen ting først, men det var Gisse jeg gledet meg mest til å gi. Gisse var bare så utrolig «styggsøt» og minte meg veldig om Trultegris som jeg malte til henne for et par år siden.

Ja, her går det i griser!

Gisse gjorde lykke han, han ble trykket på magen hele kvelden og hver gang sprutet vi ut i latter! Forstå det den som kan, men det er noe meget spesielt med griser!

Min drøm om å emigrere til et småbruk i Sverige med bursdagsbarnet bleknet i forhold til å kunne overrekke henne en gryntegris. I drømmen skulle vi hatt med oss en eske med «store» kattunger som hadde øyekatarr, men vi ble stoppet av politiet på grensen!

Så da ble det griser da!

Griser skaper glede og samhold og er blitt et symbol på vårt vennskap. Forstå det den som kan.

Gratulerer med dagen Ida!

 

Gjett hva du får til jul!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits