KAN JEG LÅNE DEODORANTEN DIN?

Nesten alt for mannen!

Vet egentlig menn hvilken innsats det ligger bak en liten tur på byen for oss kvinner?

Da tenker jeg på hvilken intens planlegging som ligger i bunnen for eksempelvis en Lønningspils. Det starter forholdsvis enkelt, men det ligger frustrasjon, svette og tenners gnissel bak hver detalj.

Listen er lang og inneholder punkter som jeg betviler at mannen legger merke til.

Vi lider oss gjennom timer på kjøpesentre innelukket i små prøverom, bare for å finne akkurat «den habitten». Den som fremhever alt det fine ved oss, og ikke minst skjuler alle innbilte skavanker.

Allikevel skifter vi utallige ganger før vi skal ut. Vi røsker og river i klærne og hiver de rundt oss. Halve klesskapet blir dratt ut og skoene blir slengt veggimellom.

Det tragikomiske er at vi ofte ender opp med noe annet enn det vi kjøpte. Jepp, noe vi hadde i skapet fra før. Trygghet er viktig!

Vi må ha ny foundation med mirakuløs dekkevne, nytt pudder og mascara med forlengende fiberhår. Tror ikke jeg bør glemme concealer, selvfølgelig i riktig hudtone, selv om jeg ikke aner hva det er.  Vi gir oss ikke før vi ser ut som forsiden på et dårlig pornoblad.

Badet ser ut som en kamparena for elefanter og svetten perler i panna. Blodtrykket stiger faretruende høyt. Det skal ikke gå ustraffet hen at hår skal fjernes både her og der. Det skal dusjes, sprayes, nappes og farges. Skal du gå med skjørt så er strømpebukse på boks et vidunderlig alternativ.

Ansiktsmaske folkens er et must i dagens samfunn. Du ser bare for jævlig ut!

I kampens hete har gjerne neglelakken fått noen skrammer. Vi sitter da i taxien og «niblåser» på neglene for at det siste hastelaget skal tørke. Et siste desperat forsøk på å redde kvelden.

Det er viktig å være attraktiv og velstelt. Helst sexy! Det er gøy å være omsvermet. Oppmerksomhet fra gutta gir stjerne i minneboka!

I hvert fall et skikkelig adrenalin kick.

Kveldens konkurranse er tøff, så siste mote må følges. Her er gode råd dyre. Bare det beste er godt nok. Fjorårets jumper er og blir ut!

Skulle du være så uheldig å lukte svette, så stakkars deg. Nervøs svette er den verste, så bit tenna sammen og vær avbalansert..

Du bør nemlig ikke låne deodorant av noen, selv om du kjenner dem godt. Helt sant. Ikke tannbørsten heller sånn for ordens skyld, så puss tenna før du går.

Ja, for vi glemmer. Vi glemmer tamponger, kredittkort, trusa og den nye leppestiften. Alt en katastrofe i seg selv. Det verste er når vi glemmer å spise og blir fulle som øsekar.

Vel, hvis du mislykkes med både habitten og utseende for øvrig, så fortvil ikke. Det er det alltids en snill venninne som kommer med kompliment. Det er godord du desperat kan klamre deg til resten av kvelden. Spesielt når du kyler ned glass etter glass helt til fasaden slår sprekker.

For enten du har noe å vise frem eller ikke, så må du holde tritt. Du vil jo ikke ha medlidende blikk fra hverken venner eller stedets gjester.

Vil du vel?

De fleste kvinner har etter mange timer foran speilet, funnet ut fra hvilken side de tar seg best ut. Så vend den pene siden til. Løft hodet og bruk et påklistret hjertelig smil.

Skal du stråle ekstra mye, fest en diamant på den ene hjørnetanna!

Lett nedsenkede øyne er også ganske rått. Stå på med blafrende vipper og blunk til alle. For all del vrikk på rompa på dansegulvet, twerking er in.  Er rompa de flat som ei pannekake så smyg deg rundt i baren som en slange.

Kroppsspråk er viktig! 

Selvtillit er også viktig, det har vi alle lest. Selvtillit er faktisk sexy i seg selv. Så for himmelens skyld, le høyt og skingrende. Lat som alt er ustyrtelig festlig, selv om du bare vil hjem til senga.

Flørt uhemmet!

Selvbedrag er trikset. Lat som du er stjerna i lokalet og omsvermet av beilere på alle kanter, helt uavhengig av om noen ser deg eller ikke.

Leken er ikke over før alle danser, og du finner deg selv alene ved bordet som veskepasser.Veskepasser faktisk!

Da kjære venn, er det på tide å gå hjem!

Når du kommer hjem kan du ta av deg de ubekvemme klærne, sparke av deg de vonde skoa, fjerne svette puppeinnlegg og falske vipper.Riv av deg løshåret og hakk løs diamanten. Skrell av deg sminka med grønnsåpe og bruk stålull om nødvendig.

Len deg så godt tilbake i sofaen og vær sjeleglad for en ting.

Du hadde i hvert fall ikke hadde flaggermus!

 

 

 

 

 

8 kommentarer

cuskima

10.03.2016 kl.01:16

OMGAWD eg dauer..........går ikkje an vet du....hahahahahahaha ler så eg griner :D

Knotmerr

10.03.2016 kl.07:37

cuskima: :-) Vel, håper det går bra med deg fine du! :)

cuskima

10.03.2016 kl.13:00

går veldig bra og også i natt eg bare lo så masse for det er jo desverre helt sant :D:D

ha en vakker torsdag goeste <3

Knotmerr

10.03.2016 kl.18:31

cuskima: Alt på en gang er for de spesielle, men jo.... ;)

cuskima

10.03.2016 kl.22:09

joda man kjører kanskje ikkje alt hver gang men herlighet da....eg har jobbet på hotell OG nattclub.....der forsvinner jo hemningene glatt :D

Knotmerr

10.03.2016 kl.22:15

cuskima: Ja, ikke sant! Da var jeg jo inne på noe da! ;)

cuskima

10.03.2016 kl.22:49

oh yez derfor eg lo sånn :D

Knotmerr

10.03.2016 kl.22:49

cuskima: <3

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits