KJØTTFRID!

Kjøttfrid er en overenergisk ung dame. Hun har full kontroll på omgivelsene og er overhodet ikke til å stole på. Hun er alltid der ingen tror hun er og napper til seg halefjær.

Høner og haner skriker til og hopper unna så godt de kan. Hun løper som ei kule og er raskere enn lynet.

Kjøttfrid sitter gjerne høyt og speider etter ofre. Tror faktisk hun planlegger ruten hun skal ta for å få gjort mest mulig ugagn. Eller rettere sagt mest mulig skamfering av sin egen art.

Det beste stuntet var sikksakk løping og fire halefjær på 3 sekunder.

Jepp, jeg så det selv!

Det verste er at den unge damen var ikke slik for to uker siden. Da var hun skikkelig ordentlig, faktisk nesten beskjeden. Hun var liksom et akseptert flokkmedlem og befant seg midt på treet i hønsehierarkiet.

Hun var en lykkelig ung dame med hele livet foran sine føtter. Hun drømte om solskinnsdager, maiskolber og hanefar.  Livet hennes skulle blitt en dans på roser.

Hun hadde venner og alle vennene hennes hadde halefjær. Det var tider det!

Kjøttfrid følte ro og harmoni helt til fadderen hennes Anett skulle gi henne navn. Det var da det skjedde. Det var Anett som snudde opp ned på hele livet hennes. Anett insisterte nemlig på å kalle henne Kjøttfrid!

Er det noe rart det gikk galt?

 

Dagens fangst av halefjær!Kjøttfrid speider etter ofre!

 

 

2 kommentarer

annebe

22.04.2017 kl.15:23

Huff da ! Håper hun skjerper seg å blir grei igjen..hehe.. kanskje det er "puberteten" ? God helg videre <3

Knotmerr

23.04.2017 kl.20:27

annebe: Det var det da! Haha! :-)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits