FRYDEFULL SKREKK

 

Frydefull skrekk!

Det startet med at hun hoppet opp i vinduskarmen over trappa og falt ned fire ganger. Ja, hun falt ned hele trappa, alle fire gangene. Så da gikk det som forventet. Selvfølgelig tok hun med seg et par blomsterpotter i slengen, som også falt ned hele trappa. Ja, de knuste.

Vel, slik er det å ha katt!

Så jaget hun den Scott vekk fra matskåla si med fres og dristige fremstøt. Deretter freste hus lystig tilbake til Chris, som bare ga opp og gikk. Det så ut som hun satt foran matskåla med kamp i blikket. Her var det ingen andre enn henne som skulle komme til nei.

Noe overasket ble jeg da hun plutselig kom oppetter ryggen min med skarpe klør. Hun bare hang der i t-skjorta mi og koste seg. Tro meg, det var noe vanskelig å plukke ned noe som bare satt fast midt på ryggen.

Jaja, noen lange røde risp er ikke så farlig, godt jeg ikke har en sjalu ektemann.

Rask er hun også! Jeg har to dører inn og jeg vekslet på hvilken jeg skulle gå inn, men på en eller annen måte klarte hun alltid å være innenfor den døren jeg skulle inn.

Skulle jeg ut, forfulgte hun meg.

Det uventet var da hun klart å åpne vinduet og krype ut! Vinduet sto i luftestilling og burde vært vesentlig vanskeligere å åpne.

Fra utsiden ble hun oppdaget, men jeg manglet ti cm før jeg fikk tak i henne. Så da stakk hun av da! Ja, rett til skogs mot reven.

Søkk vekk.

Roping og leting, opp og ned i mente. Vi ga litt opp, og sto på vent til hun plutselig dukket opp. Da vi nærmet oss forsvant hun under en bil. Ja, så satt hun der en stund da.  Godt opp i motoren under bilen min.

Festlig jente dette her.

Til slutt ble hun fanget inn av den forrige eieren som var innom på besøk. Tusen takk Reidar!

Så nå sitter jeg her i et hermetisk lukket hus med vernevest, og alle plantene på gulvet mens jeg venter på neste stunt!

 

 

 

2 kommentarer

Inger-Lise H H

03.09.2017 kl.13:14

Slitsomt med kattunger 🤔😂

Men det har vi liksom en tendens til å glemme mellom hver gang 😂😂😘❤

Knotmerr

03.09.2017 kl.19:35

Inger: Ja, det er helt sikkert! :-)

Skriv en ny kommentar

Knotmerr

Knotmerr

58, Nes i Akershus

Jeg ser på livet med et skrått blikk, og elsker å sitte ved pc-en og knote litt om stort og smått. Jeg mener bestemt at de små tingene i livet er vel så viktig som de store. Enhver kommentar er en ære for ei Knotmerr!

Kategorier

Arkiv

hits