hits

Nå vil jeg gifte meg!

Nå vil jeg gifte meg!

For første gang så ønsker jeg å gifte meg på det helt rette grunnlaget. Selvfølgelig snakker jeg av erfaring etter å ha vært gift og skilt to ganger før. Denne gangen skal det bli rett.

Denne gangen er ikke forventingene lenger skyhøye til en evig romanse i sus og dus. Jeg kjenner ikke lenger higet etter å holde noens hånd hver gang jeg går ut av inngangsdøren. Ei heller å susse og nusse i all offentlighet for å vise verden min kjærlighet.

Drømmer ikke om solnedganger og romantiske kvelder med levende lys. Har heldigvis problemer med å forestille meg rosenrøde skyer, bankende hjerter og svette håndflater. Det er akkurat som om de tider for lengst er forbi.

Nei, nå har jeg noen tunge jordsekker jeg trenger hjelp til og jeg hadde blitt dritglad om du fiksa bilen min. I hvert fall minte meg på å peile olje! Gidder du å sette opp den brannvarsleren? Fikse krana?

Nei, du behøver ikke komme hjem til middag. Det går helt greit om du drar bort i helgen. Fisketur med gutta. Kom igjen jeg fikser nista.

Har du lyst til å se på fotball 14 dager i strekk? Supert bare du orker å bære de to tunge bordplatene i kjelleren for meg.

Vil du ha middag. Greit, hva vil du ha? Har du lyst til å sove? Supert, jeg brer over deg. Fotbad? Massasje? Stryke skjorta di? Vaske ryggen din? Jeg stiller opp. Sex? Selvfølgelig.

Hm? Er det noe rart jeg ender opp med menn uten respekt. La menn være menn er ikke barnelærdommen min. Ikke ta ifra menn deres mannlige stolthet. Husk det er de som skal jakte på deg og ikke omvendt. Vis respekt for mannens jaktinstinkt!

Jeg har ikke skjønt en dritt jeg!

Lag middagen din sjæl og hold deg for Guds skyld til en kvinne om gangen. Før så trodde jeg at det å ha en kjæreste skulle berike livet mitt, men akk. Dobbelt så mye matlaging, dobbelt så mye klesvask og trippelt med husarbeid. Dobbelt så dyrt, halvparten så berikende og ti ganger så sårende.

Trodde jeg kunne få en samtalepartner, en mann som hadde en skulder å tilby når jeg trengte det. En som kunne holde rundt meg når jeg følte meg liten og sårbar. En som støttet meg og som satte pris på min støtte. En som ikke tok meg som en selvfølge.

Nei, slik er ikke virkeligheten. Det er luksus det og det går ikke når man bor i skogen! Tror jeg dropper å gifte meg allikevel jeg.

Men så var det de jordsekkene og bordplatene da! Søren også, den krana!

Peile olja gjorde jeg i går!

 

 

2 kommentarer

annebe

01.03.2018 kl.14:55

Nå tenkte jeg at jeg skulle inn å gratulere deg..men skjønte at jeg ikke trang det når jeg kom nedover i innlegget..hehe..
Min mann peiler olja og fikser krana..men han har også en skulder å lene seg på.. så ikke så rart at jeg har holdt på ham siden jeg var 16 år kanskje :)) Ønsker deg alt god og om man ikke finner den rette er det nok bedre å klare de praktiske tinga selv <3

Knotmerr

01.03.2018 kl.17:40

Hehe... klarer meg heldigvis bra selv. Får hjelp stort sett når jeg trenger det. Hvis ikke må jeg betale. Ting ordner seg.???

Skriv en ny kommentar