hits

Livet for faen!

Livet for faen!

Dette er livet var det en som sa! Det skal jo passes på at du ikke har det for godt. En annen uttalte rett og slett at sånn er det å leve!

Hvis du leser videre så blir kanskje baksmellen bare barnemat. Pst. jeg fikk ikke baksmell.

Jeg derimot må ha seilt i utrolig mye medvind i mitt liv, for maken har ikke jeg aldri opplevd. I hvert fall ikke så samlet. Uhell og store utgifter, samt idioti, pleier jo å spre seg litt mer utover.

I dag røk oppvaskmaskinen min og høytrykkspyleren. Ja, jeg banna!

Det startet egentlig med en liten steinsprut i ruta for 5 måneder siden, som selvfølgelig var for stor til å fikses enkelt. Vel, jeg har den fortsatt. Eu kontrollen «hjelper» meg vel videre med den i morgen.

Ja, så var det den ulyden i bilen som de på Toyota sa kostet 24 tusen. Et annet sted sa 18 tusen.  Eller det dekket som lakk luft, men som enkelt lot seg fikse. Har vel aldri vært mer glad for å betale 350,-.

Verre var det med vedovnen min som ble godkjent av brannvesenet i fjor. Han som godkjente i fjor hadde gått av med pensjon, så nå ryddet gutta opp. Det ble raske 15 tusen. Ja, selvfølgelig var brannslokningsapparatet mitt uten splint, så det måtte kjøpes nytt.

Litt sur ble jeg da vaskemaskinen røk, men jeg lo godt når vannkokeren takket for seg.

Da jeg mistet bilnøkkelen min på et kjøpesenter i Sverige kjente jeg at hodet begynte å koke. Jeg hadde akkurat sagt opp medlemskapet mitt i NAF.

Selvfølgelig har grus og måkeutgiftet doblet seg med den snømengden vi har hatt i år. Slik er det bare, men når brevet fra Nordea kom og kontokreditten ikke var innbetalt slik jeg trodde, da ble jeg matt. Vel, det sto en del igjen på feil konto. Så summen ble bare fire lapper. Fnis?

At de som skylder meg penger ikke kommer med dem, er jo bare slik det er. Jeg har heldigvis venner som strekker seg langt for meg. Tusen takk kjære dere!

Morsomt var det da jeg oppdaget at jeg hadde jobbet som helsefagarbeider i 9 år uten å ha autorisasjon. Vel, det ble 1665,- til det.

Så var det dette normale livet da! Fryd måtte steriliseres. Det ble et par raske lapper. Så ble Chris sin tannsykdom verre, og 6 tenner forsvant. Heldigvis forsikring, men egenandelen kan være hard når man ingenting har.

Vel, selvfølgelig har jeg skaffet meg ekstrajobb. Synd de ikke betaler ut på forskudd. Jeg må jo bare ha penger og det brennkvikt! Hvis ikke hopper hjertet over flere slag enn det alt gjør. Det koster jammen penger med slik hjerteutredning også.

Vel, uten ekstrajobb og egen innsats blir nok hjertet enda dårligere enn det alt er. Så nå blir det ultralyd og andre greier.

Heldigvis er det ikke hvordan du har det som teller, men hvordan du tar det.

Så da sitter jeg her da og er svært fornøyd med grønnfargede egg, og tre befruktete gåseegg i maskinen. Solen skinner og tulipanene er på vei. Gulvbeis og maling er planlagt og livet går sin noe skjeve gang.

Jeg smiler hver dag fordi jeg er glad, men lurer litt på hva det neste blir. Blir det pc-en eller gressklipperen? Eller kanskje tørketrommelen?

Uansett her jeg sendt etter et slikt *Gullbrev. Så da kan jeg selge alt gullet mitt. Hahahahaha!

Egentlig bekymrer det meg aller mest, at det er så helvetes vanskelig å slutte å røyke!

 

 

7 kommentarer

cuskima

23.04.2018 kl.16:22

eg lo litt men pokker og, er det mulig likssom...alt bare baller på seg.....

Livet altså

sender gode tankr og klemmeting <3

Knotmerr

23.04.2018 kl.16:55

cuskima: Hei igjen du! Ja, tro meg, det finnes noen små motbakker! :-)

cuskima

23.04.2018 kl.21:41

I know :) Håper du har det fint ellers

Knotmerr

24.04.2018 kl.09:04

cuskima: Ja, jeg stortrives jo! Tusen takk. Du da? :-)

cuskima

24.04.2018 kl.15:55

utenom at helsen hakkje vært topp i 2018 så går det greit :)

Knotmerr

26.04.2018 kl.10:20

cuskima: Da satser vi på en god sommer! :-)

cuskima

26.04.2018 kl.18:23

helt enig :)

Skriv en ny kommentar